Blog

Numerologie – nummer 2

Deze week doen we yoga voor balans van de negative mind – second body – het tweede aspect van ons zijn dat we onderzoeken in de kundalini yoga lessenserie. Lees in de blog over nummer 2, dat volgens de numerologie gaat over afgescheidenheid, dualiteit, verlangen naar eenheid, emoties, passie.

Lees meer

Second Body – Negative Mind

De negative mind wil ons beschermen tegen gevaren en risico’s, heel functioneel. Als dit aspect van ons denken te overheersend is zijn we verlamd door angst. Met yoga, meditatie en mantra kan je de negative mind in balans brengen.

Lees meer

Numerologie – nummer 1

Wat is de betekenis van nummers? Lees meer over nummer 1, het getal van de ziel. Wist je dat je op basis van je geboortedatum een numerologie reading kan doen op de 3HO site ? Die geeft je inzicht in je kwaliteiten, leerpunten, bestemming en levenspad. Kundalini yoga kan je groeiproces ondersteunen.

Lees meer

de Ziel – Soul Body

Heb je behoefte aan meer bezieling in je leven? Durf je hart te volgen en geef je leven vorm in lijn met je bestemming. Luister naar je innerlijke stem, daar wordt je ZIELSgelukkig van.

Lees meer

Ten Bodies

Wat is de betekenis van de Ten Bodies voor jou? Elk van de 10 lichamen vormt een aspect van het groeiproces dat je leven is. In de nieuwe lessenserie vanaf 8 januari 2018 doen we yoga om de 10 dimensies van ons bewustzijn te ontwikkelen.

Lees meer

Achtste chakra: de aura

Vergroot je uitstraling en bescherming tegen negativiteit door je aura te versterken met technieken uit de Kundalini Yoga.

Lees meer

februari, 2018

3feb19:30- 22:30Anti-Stress Yogic Massagesuper ontspannende workshop!
9feb19:30- 22:00Klankconcertkristallen klankschalen en stem

Je bent welkom voor een proefles

Volg ons op Facebook!

FacebookFacebook

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail