Blog

De reis naar je hart

We doen de komende weken specifieke yoga oefeningen en meditaties uit de Kundalini Yoga die je helpen je hart centrum te openen en in balans te brengen. We onderzoeken verschillende kwaliteiten van de hart energie en doen we meditaties die deze aspecten helpen ontwikkelen.

Lees meer

Ontwikkel je krachtcentrum

De yogaoefeningen voor je navelpunt helpen je om in je kracht te komen. Voor doorzettingsvermogen, actiegerichtheid, moed, focus, impact en zelfvertrouwen.

Lees meer

Beterschap!

Hoe kan yoga je helpen om je weerstand tegen ziekte te versterken? Lees er meer over in deze blog.

Lees meer

Fundament

In de les van deze en komende weken besteden we veel aandacht aan de voeten, benen, heupen, bekken en onderrug. De aardende oefeningen die we doen geven je een gevoel van stevigheid, stabiliteit, vertrouwen en rust.

Lees meer

Van hoofd naar hart

In het komende yogaseizoen van januari tot juli werken we met het thema “”Van hoofd naar hart”. Hoe zou het zijn als we hoofd en hart meer in balans brengen: logica en gevoel, ideeën en het vuur om ze in actie om te zetten. Balans tussen de over-intellectuele denkgeest en de over-gevoelige emoties. Als hoofd en hart samenwerken kan je groots zijn, vol gratie, bewust en liefdevol.

Lees meer

Emotionele heling

In deze laatste les van de serie Senses of the Soul kan ervaren dat je emoties je thuis brengen bij jezelf, bij je natuurlijke staat van vrede en geluk. Als je ruimte maakt voor je emoties, luistert naar wat ze je te vertellen hebben en de actie neemt die nodig is. Ze zijn de boodschappen van je Ziel.

Lees meer

Kennismaken met Kundalini Yoga?

Volg ons op Facebook!

FacebookFacebook

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail