Blog

Senses of the Soul

Senses of the Soul is het thema van de nieuwe kundalini yoga lessenserie najaar 2018. Leer je emoties te gebruiken als bron van innerlijke leiding op je weg die je opent voor vreugde en vrede.

Lees meer

Eleventh Body – Embodiment

Eleventh Body - Embodiment Met het elfde lichaam komen we aan het einde van onze reis langs de “Ten Light Bodies of Conciousness”. Eigenlijk is het elfde lichaam geen “body” zoals de andere tien die we onderzocht hebben. Het wordt wel gezien als het “commando...

Lees meer

Tenth Body – Radiant Body

Deze week doen we yoga voor de Radiant Body – Onze uitstraling is onze glans, ons innerlijk licht. Het is wat voorspoed en kansen aantrekt in ons leven en wat ons beschermt tegen angst en haat.

Lees meer

Ninth Body – Subtle Body

Deze en volgende week doen we yoga oefeningen voor het versterken van je subtiele lichaam. Voor verfijning van je begrip, manier van doen en spraak. Zodat je op subtieler niveau leert waarnemen, het grotere plaatje kan zien en het leven zich kan laten ontvouwen.

Lees meer

Nummer 8 – pranisch lichaam

Kundalini Yoga voor het achtste lichaam, het pranische lichaam – voor meer energie, vitaliteit en gezondheid. Met verschillende krachtige ademtechnieken in de hoofdrol.

Lees meer

augustus, 2018

Niks gepland

Je bent welkom voor een proefles

Volg ons op Facebook!

FacebookFacebook

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail