Blog

Pauri 8 – 11 Diep Luisteren

Pauri 8 - 11 Diep Luisteren In pauri 8 t/m 11 van de Japji introduceert Guru Nanak het begrip Sunni-ai, wat diep luisteren betekent. Je luistert niet alleen met je oren maar met je hele subtiele waarnemingsvermogen. Dit diepe luisteren maakt je wakker, het is een...

Lees meer

7de Pauri tegen hebzucht

7de Pauri tegen hebzucht De 7de pauri van de Japji helpt tegen hebzucht, behoefte aan controle / macht en territoriumdrift. Ook als je hogere bewustzijn ontwikkeld is kan je gevoelig zijn voor de verleiding van macht en geld. Het reciteren van dit vers van de Japji...

Lees meer

6th Pauri voor onbegrensdheid

We doen deze week een oefenserie voor het 7e chakra. De oefeningen maken je mind kalm en vredig zodat je een diepe stilte, vredigheid (shuniya) kan ervaren. Je komt in een andere bewustzijnslaag, waarin je jouw onbegrensheid ervaart. Je voelt je een met alles wat is, jouw individuele bewustzijn versmelt met het universele bewustzijn. De beperkingen van de materiële werkelijkheid en het rationele denken vallen weg.

Lees meer

Derde pauri – geeft zelfvertrouwen

Heb je weinig energie of zit je in een dip? De oefenserie van deze week haalt je er uit en brengt je vitaliteit en blijheid zonder reden 🙂 De Kriya for Elevation is ook heel goed voor de flexibiliteit van je ruggengraat en de doorstroming van de energie; alle chakra’s komen in balans.

Lees meer

2nd Pauri – voor geduld

Over de maakbaarheid van het bestaan en het meegaan met de stroom van het leven. Accepteren van de uitdagingen die op je pad komen zodat je er ontspannen en creatief mee om kan gaan en bij jezelf kan blijven.

Lees meer

juli, 2020

3jul19:30- 21:00GongbadVersterk je immuunsysteem

Kennismaken met Kundalini Yoga?

Volg ons op Facebook!

FacebookFacebook

Meld je aan voor de nieuwsbrief

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail