Blog

Numerologie – nummer 7

Deze week opnieuw een oefenserie en meditatie voor je aura. Hiermee kan je je aura versterken zodat je beter beschermd bent tegen negatieve invloeden van buitenaf.

Lees meer

Seventh Body – Aura

We doen oefeningen om de aura, het energieveld om je heen, te versterken zodat je je veilig en beschermd voelt. Dan durf je jezelf te zijn, open en spontaan.

Lees meer

Numerologie – nummer 6

Nummer zes staat voor het onbekende, de toekomst, vrijheid, mogelijkheden, intuïtie, vertrouwen, inspiratie, (zonder) angst. Een meditatieve les om het contact met je intuïtie te versterken.

Lees meer

Sixth Body – Arc line

Deze en volgende week doen we yoga voor je zesde lichaam – je arcline (halo). Voor het versterken van je intuïtie en integriteit.

Lees meer

Numerologie – nummer 5

Deze week een bijzondere oefenserie voor het gebied van schouders en nek. Daar zit vaak veel spanning vast die te maken kan hebben met controle houden, met het terugtrekken in je hoofd.

Lees meer

Fifth Body – Fysieke lichaam

Deze en volgende week doen we yoga voor het versterken van je fysieke lichaam. Met lekker intensieve oefeningen die helpen om spanning los te laten zodat de energie kan dansen in iedere cel van je lichaam.

Lees meer