Zwangerschapsyoga

Wekelijkse zwangerschapsyoga les met Helen Cornelissen op donderdagavond van 18.30 tot 20.00 uur. Kijk voor meer informatie en aanmelding op haar website. of mail naar info@helencornelissen.com

Al meer dan 20 jaar begeleid ik vrouwen rondom zwangerschap en geboorte. Als vroedvrouw/verloskundige, maar ook met verdieping van yoga, ademwerk en massages en coaching. Ook ondersteun ik in het (prille) ouderschap. Ik heb grote kennis van een gezonde hechting tussen ouder en kind.

Na de geboorte van onze 3 dochters ben ik mij gaan verdiepen en specialiseren in de verbinding tussen ouder en kind. De yoga geeft verdieping aan mijn leven. In de yogalessen komt al mijn ervaring en kennis over zwangerschap en ouderschap samen.

Yoga in je zwangerschap

Deze lessen zijn een perfecte ondersteuning voor je zwangere lichaam en een goede voorbereiding op je bevalling. Elke les heeft een thema om meer verdieping te geven aan je zwangerschap.

De lessen hebben een vaste opbouw. Dynamische yogaoefeningen samen met ademtechnieken en meditatie zijn vaste onderdelen in een les. De oefeningen ondersteunen en versterken je zwangere lichaam. Ze kunnen uitdagend en intensief zijn, maar ook ontspanning en verstilling brengen. Meditatie geeft ruimte om gedachten en emoties te observeren en los te laten. Met je ademhaling creëer je ontspanning.

Tijdens de lessen leer je in contact te zijn met je lichaam (en je baby). Je leert je gedachten observeren. Hierdoor creëer je bewustzijn van je lichaam en geest. Vanuit dit bewust ZIJN ben je in verbinding met wie je werkelijk bent.

Je hoeft niet ervaren te zijn met yoga of mediteren. Je doet mee wat je kan en wat je lichaam je op dat moment toestaat. Je kan instromen op elk moment van je zwangerschap.

Mijn ervaring en kennis wil ik inzetten om ouders te helpen in verbinding te zijn met zichzelf en hun baby.

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

april, 2024

Op onze nieuwsbrief abonneren

X