Zwangerschapsyoga

Wekelijkse zwangerschapsyoga les met Helen Cornelissen op donderdagavond van 18.30 tot 20.00 uur in Yogacentrum Suniya in Wageningen. Kijk voor meer informatie en aanmelding op haar website. of mail naar info@helencornelissen.com

Ik heb jarenlang heb gewerkt als verloskundige. Na de geboorte van onze 3 dochters ben ik mij gaan verdiepen en specialiseren in de verbinding tussen ouder en kind. De kundalini yoga geeft verdieping en zingeving aan mijn leven. In de yogalessen komt al mijn ervaring en kennis over zwangerschap en ouderschap samen.

Kundalini Yoga in je zwangerschap

Deze lessen zijn een perfecte ondersteuning voor je zwangere lichaam en een goede voorbereiding op je bevalling. Elke les heeft een thema om meer verdieping te geven aan je zwangerschap.

De lessen hebben een vaste opbouw. Dynamische yogaoefeningen samen met ademtechnieken en meditatie zijn vaste onderdelen in een les. De oefeningen ondersteunen en versterken je zwangere lichaam. Ze kunnen uitdagend en intensief zijn, maar ook ontspanning en verstilling brengen. Meditatie geeft ruimte om gedachten en emoties te observeren en los te laten. Met je ademhaling creëer je ontspanning.

Tijdens de lessen leer je in contact te zijn met je lichaam (en je baby). Je leert je gedachten observeren. Hierdoor creëer je bewustzijn van je lichaam en geest. Vanuit dit bewust ZIJN ben je in verbinding met wie je werkelijk bent.

Je hoeft niet ervaren te zijn met yoga of mediteren. Je doet mee wat je kan en wat je lichaam je op dat moment toestaat. Je kan instromen op elk moment van je zwangerschap.

Mijn ervaring en kennis wil ik inzetten om ouders te helpen in verbinding te zijn met zichzelf en hun baby.

Wil je meer weten wat ik zoal voor jou zou kunnen betekenen? Kijk op www.helencornelissen.com of mail naar info@helencornelissen.com

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewarennovember, 2022

Kennismaken met Kundalini Yoga?

Volg ons social media!

FacebookinstagramFacebookinstagram

Deel dit op social media

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail

Op onze nieuwsbrief abonneren

X