Yogacentrum Suniya

Yogacentrum Suniya, een oase van stilte en ontspanning, op een prachtige plek in Wageningen. Op de zolder van het monumentale gebouw aan de Haagsteeg 4 is een sfeervolle yogaruimte gemaakt door yogadocenten Rinske Frederiks en Esther van Eersel.

Yogacentrum Suniya WageningenSuniya betekent “nul of niets” en verwijst naar een staat van volledige stilte, neutraliteit en vredevolle kalmte. We willen een oase van rust bieden in deze tijd waarin het levenstempo hoog ligt. In de hoogste versnelling met een overload aan informatie om te verwerken, raken veel mensen zichzelf kwijt. Langdurige stress stompt af, ondermijnt de gezondheid, kwaliteit van relaties en levenslust. Yoga en meditatie kunnen helpen om te vertragen, te ontspannen en weer op te laden. Voorbij de drukte in het hoofd te komen en jezelf weer terug te vinden in de stilte. Daar kan je gedurende de dag altijd weer naar terug.

In Yogacentrum Suniya worden wekelijkse yoga- en meditatielessen gegeven. Kundalini yoga door Rinske Frederiks,  Ramon Eikenaar (mannenyoga) en Paulien Borst (gentle yoga), klik op de link voor lestijden en meer informatie. Dru yoga door Esther van Eersel, Yin Yoga door Sophie Pietersen (donderdag om 19 uur) en Yang Yoga door Jolanda (donderdag 17.30 uur) kijk op www.suniya.nl  voor meer informatie en lestijden.

Silvie Walraven geeft Mindfulness en Heartfulness voor kinderen. Kijk voor meer informatie op de website van Sem – Onderwijs voor het hart.

We delen graag onze prachtige yogaruimte.  Mail ons voor meer informatie over de mogelijkheden om de ruimte te gebruiken: info@suniya.nl.

Bewaren

november, 2022

Kennismaken met Kundalini Yoga?

Volg ons social media!

FacebookinstagramFacebookinstagram

Deel dit op social media

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail

Op onze nieuwsbrief abonneren

X