Yogacentrum Suniya


Yogacentrum Suniya, een oase van stilte en ontspanning, op een prachtige plek in Wageningen. Op de zolder van het monumentale gebouw aan de Haagsteeg 4 is een sfeervolle yogaruimte gemaakt.

Yogacentrum Suniya WageningenSuniya betekent “nul of niets” en verwijst naar een staat van volledige stilte, neutraliteit en vredevolle kalmte. We willen een oase van rust bieden in deze tijd waarin het levenstempo hoog ligt. In de hoogste versnelling met een overload aan informatie om te verwerken, raken veel mensen zichzelf kwijt. Langdurige stress stompt af, ondermijnt de gezondheid, kwaliteit van relaties en levenslust. Yoga en meditatie kunnen helpen om te vertragen, te ontspannen en weer op te laden. Voorbij de drukte in het hoofd te komen en jezelf weer terug te vinden in de stilte. Daar kan je gedurende de dag altijd weer naar terug.

In Yogacentrum Suniya worden wekelijkse yoga- en meditatielessen gegeven.  Kijk op www.suniya.nl  voor meer informatie en lestijden.

We delen graag onze prachtige yogaruimte.  Mail ons voor meer informatie over de mogelijkheden om de ruimte te gebruiken: info@suniya.nl.

Bewaren

juni, 2024

Op onze nieuwsbrief abonneren

X