Docenten

 

Helen Cornelissen (Ravi Harsimran Kaur)

Tijdens mijn werk als verloskundige werd mij duidelijk hoe belangrijk het is om écht aanwezig te zijn. Met aandacht. In verbinding. In verbinding met de mens tegenover mij én in verbinding met mijzelf.

Het beoefenen van de kundalini yoga en de opleiding tot leraar heeft mij geholpen in verschillende fases van mijn leven. Het gaf me houvast en sturing toen het in mij stormde en alles om mij heen onzeker was. Het geeft me vleugels om me te blijven ontwikkelen en te groeien.

Het was en is voor mij de perfecte zelfzorg. Tijd en aandacht voor mij alleen. Los van alle rollen die ik heb. Het geeft me inzicht in mijn eigen gedachten en gevoelens. Het geeft mij moed het geeft mij focus en rust. Hierdoor ben ik in staat bewuster te ZIJN. Dit bewust ZIJN brengt mij in een diepere verbinding met wie ík werkelijk ben.

alle leven is verbinding, alle verbinding is liefde

Mijn ervaring en kennis wil ik inzetten om ouders te helpen in verbinding te zijn met zichzelf en hun baby.

Wil je meer weten wat ik zoal voor jou zou kunnen betekenen? Kijk op www.helencornelissen.com of mail naar info@helencornelissen.com

 

pf-Ramon-Eikenaar-mannenyogaRamon Eikenaar (Harnadh Singh)

Ramón geeft Mannenyoga in Yogacentrum Suniya in Wageningen. Hij is een KRI-gecertificeerde Kundalini Yogaleraar, opgeleid door Amrit Nam Sarovar. Jarenlang werkte hij in de “echte mannenwereld” van Defensie, Metaalbedrijven en als tourchauffeur. Altijd was hij bezig met vechten, competitie, (fysiek) sterk zijn. Toen bij een switch maakte naar het begeleiden van moeilijk opvoedbare jongeren, als pedagogisch medewerker, herkende hij de innerlijke kracht die nodig is om met deze groep te werken.  In de yoga heeft hij een weg gevonden om zijn innerlijke kracht nog beter te leren kennen en gebruiken. Ramón over Mannenyoga: “Onderstaande uitspraak van Yogi Bhajan inspireert me om Kundalini Yoga te doen. Door de yogabeoefening ervaar ik steeds meer de waarheid van zijn woorden in mijn dagelijks leven.”

You are the men of God. May you recognize it.
You are the men of the universe. May you deal with it in the light of God.
You are men to be men. May you feel the pride of it and be in grace.

You are the men of success. May you accomplish it.
You are the men of self, light and respect. May you understand it.
You are the men of merits. May your virtues be known.
You are the men of knowledge. May your compassion be known.
You are the men of absolute determination. May your kindness be known.
May you be men whom the world, the Earth, the Universe, may be proud of.

Sat Nam.

— Yogi Bhajan

november, 2022

Kennismaken met Kundalini Yoga?

Volg ons social media!

FacebookinstagramFacebookinstagram

Deel dit op social media

FacebooktwitterpinterestlinkedinmailFacebooktwitterpinterestlinkedinmail

Op onze nieuwsbrief abonneren

X