Het diamanten hart

diamond heartHet goddelijk licht schijnt in je hart en het is jouw taak om dat licht in menselijke vorm naar buiten te brengen. Welke vorm wil je het geven? Een diamant schittert, de steen versterkt het licht dat het ontvangt. Zo versterkt het diamanten hart de vibraties in jou. “Har” is een heilige vibratie, een frequentie van het goddelijke. Het heeft de kracht om een oneindige vibratie in jouw beperkte zelf te brengen. Als je de klank “Har” in je hart opneemt wordt je bewustzijn van edelsteen kwaliteit en begint te fonkelen, stralen als een diamant. Dat kan je heel mooi ervaren in de Har meditation to open the heart, die we in deze les doen. Voorafgegaan door de Bridge Series die je hart kracht geeft.  De muziek kan je vinden op Spotify.

“Every diamond which is not faceted does not shine. Your life gets faceted one way or another, either through a Teacher or through time, and prosperity comes as it comes. It is a law of life that even a beggar has a chance to be a king.” – Yogi Bhajan

Je bent welkom in de XL Yogales met de magische gong in de hoofdrol, op 15 juni van 15.00 tot 17.00 uur. Kijk voor meer informatie op deze website. Andere activiteiten in ons yogacentrum in juni:

Sadhana met live muziek 16 juni en 14 juli (vanaf 6 uur)

Volle maan meditatie 17 juni (vanaf 18.45 uur)

Kundalini Mantra avond  23 juni (vanaf 19.30 uur).

Workshop Two Bodies, One Soul – voor meer bewustzijn & verbinding in je relatie. Op 29 juni, 14.00 – 17.00 uur.

Reacties

mei, 2024

Op onze nieuwsbrief abonneren

X