Yoga & Gong

Yoga en meditatie met de gong op 9 februari en 15 juni van 15.00 – 17.00 uur.  Inschrijven workshop

gong 5De klanken van de gong maken je onderbewuste schoon en brengen je in een staat van diepe rust en expansie van je bewustzijn. De mind kan namelijk geen weerstand bieden tegen de geluidstrillingen van de gong. Je kan niet anders dan de controle van het denken loslaten en je overgeven, meedrijven op de golven van dit oergeluid. Het geluid van de oneindige creatieve energie waar alles uit voort is gekomen. Kijk hier voor een impressie van het geluid van de gong.

De Yoga & Gong sessie op 9 februari heeft tot doel je in een staat te brengen die Sach Khand wordt genoemd – het gebied of beter gezegd de trillingsfrequentie van neutraliteit, Waarheid. Heiligen en verlichte zielen verblijven in deze frequentie, zo wordt gezegd. Het is het gebied van heling, inzichten, intuïtie en dienstbaarheid. Deze Yoga & Gong sessie heeft tot doel je zenuwen te versterken en een ervaring te geven van leven in Waarheid. Voorafgaand aan de gongmeditatie die 22 minuten duurt, doen we een intensieve yoga oefenserie die de kundalini energie stimuleert en het fysieke lichaam voorbereidt op de reis die je mentale “lichaam” gaat maken.

De Yoga & Gong sessie op 15 juni is is gericht op het herstel van het zenuwstelsel. Het geluid van de gong kan de neuronen en hun verbindingen vernieuwen. Geschikt voor iedereen die zijn zenuwenstelsel wil versterken om beter om te kunnen gaan met stress. We beginnen met intensieve ademoefeningen (pranayama) en meditatie, gedurende 40 minuten. Deze ademoefeningen bereiden je voor op de gongmeditatie die 45 minuten duurt. We eindigen met een diepe ontspanning met prachtige mantra muziek. Drink na afloop 2 glazen water voor reiniging.

Iedereen is welkom, ervaring met (kundalini) yoga is niet nodig. Begeleiding door Rinske Frederiks (Harnadh Kaur).

Placeholder

Yoga & Gong

20,00 incl. btw


Wissen
SKU: Niet beschikbaar

Productbeschrijving

 


Extra informatie

Datum

9 februari, 15 juni

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Yoga & Gong” te reviewen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *