Volle Maan meditatie

Inschrijven voor de meditatie 23 november 9.00 – 10.30 uur

Bij volle maan is er meer licht en dus meer bewustzijn. Gevoelens vanuit het onderbewuste komen naar boven. Vaak voelen we ons onzeker en nerveus; we zijn emotioneler dan gewoonlijk. Volle maan geeft ons de kans te helen en los te laten wat je niet meer dient. Kijk naar de disbalans in je leven, wat werkt niet meer? Check of jouw innerlijke wensen in lijn zijn met jouw doelen en acties.

De volle maan meditatie uit de Kundalini Yoga traditie is een groepsmeditatie die in een cirkel beoefend wordt en een zeer helende werking heeft. De volle maan meditatie is voor iedereen toegankelijk en je hoeft er geen yoga ervaring voor te hebben. We beginnen met een korte warming up in de vorm van yoga oefeningen. De duur van de meditatie is 31 minuten.

The healing ring can be used to generate and direct tremendous healing energy towards any person: a member of the circle, someone at a far distance, or someone located in the center of the circle. The participants should focus their minds to listen, and let themselves be filled with the sound, acutely tuning into the call, and then answering. Yogi Bhajan

Voor de yoga is het prettig om kleding te dragen waarin je makkelijk kunt bewegen. Neem een flesje water en een handdoek voor op het matje mee.

Placeholder

Volle Maan meditatie

12,00 incl. btw

 


Categorieën: ,

Productbeschrijving

 


Extra informatie

Dag

23 november 9.00 uur

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Wees de eerste om “Volle Maan meditatie” te reviewen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Je bent welkom voor een proefles

Volg ons op Facebook!

FacebookFacebook

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail