Ervaringen

Ervaringen: De Groene Week

Deze week heb ik als zeer positief ervaren… Ik ervaar deze periode als een zuiverende fase op het totale vlak: lichamelijk en geestelijk. Datgene wat ik niet meer bij mij wil “dragen” mag wegvloeien, zodat er ruimte komt voor nieuwe stromingen. Een zuiveringsperiode voor een nieuwe fase in mijn leven.
~ Esmeralda

Bij deze mijn groene ervaringen: het komt er op neer dat het me heel goed bevalt: geen last van kwaaltjes maar eindelijk een lijf zonder kwaaltjes! Ik stond bijvoorbeeld altijd heel houterig op (stijf, pijntjes): nu niet! Mijn hoofd is ook helder, wat lang niet altijd zo was. Kortom; prachtig om te doen, om te weten wat eten dus normaal met me doet, terwijl ik normaal toch ook redelijk vegetarisch en biologisch eet.
~
Rob

Fijn dat ik deze uitdaging ben aangegaan, ik vond het heel grensverleggend! Goed om af en toe de uitdaging met jezelf aan te gaan en te ervaren dat je vaak tot meer in staat bent dan je zelf van te voren dacht 😉  Vaste snoep en koffie gewoontes zijn weer even doorbroken, mijn darmen en maag waren heel rustig. Ik heb elke nacht heerlijk diep geslapen. Lekkere nieuwe recepten gevonden, en creatiever geworden met groentes,noten en peulvruchten.
~
Gabriëlle

Ontzettend bedankt , vond het begin best lastig maar het is nu uiteindelijk zo dat ik het lastig vind om te stoppen. Behalve lekkere cappuccino  die mis ik echt. Het is heel goed voor me geweest en ben erg blij dat ik aan je groene week heb meegedaan!!!!
~
Heleen

Hier nog eentje die moeilijk kan stoppen… wonderlijk he? In de praktijk eet ik nog vaak groen en bouw het heel rustig op. Het gekke is dat het lijkt alsof ik meer zelfbeheersing heb. Al met al een ervaring die me een stapje verder heeft ontwikkeld, zo voel ik het.
~ Annemarie

Enorm bedankt ook van mij voor al je goede zorgen en je betrokkenheid! Het was een leerzaam proces voor mij, en zeker de moeite waard!
~
Maaike

Inschrijven voor de workshopEnthousiast geworden? Schrijf je dan nu in voor de Workshop De Groene Week!

juli, 2024

Op onze nieuwsbrief abonneren

X