Workshop Meditatieve Healing (SNR)

JeanineKennismakingsworkshop Sat Nam Rasayan met Jeanine van der Vlies 

Inschrijven voor de workshop

Op 30 november 13.00 – 16.00 uur in Yogacentrum Suniya, Wageningen.

Wil je leren om in een Neutrale Staat te zijn en hoe het is om van hier uit te HEALEN ? Dan is deze workshop zeker iets voor jou!

Sat Nam Rasayan is een eeuwenoude meditatieve vorm van healing oorspronkelijk afkomstig uit India en Tibet en maakt deel uit van de Kundalini Yoga traditie van Yogi Bhajan. Sat Nam Rasayan (SNR) betekent ‘diepe ontspanning in de ware identiteit’.
In deze vorm van healing wordt ziekte benaderd als een tendens van het lichaam om te reageren. Deze reactie kan zich uiten in een emotioneel of mentaal probleem, lichamelijke pijn of een ziekte.
De Sat Nam Rasayan practioner/healer leert om vanuit een meditatieve neutrale staat deze reacties en blokkades te lokaliseren en op te lossen. De meditatieve neutrale staat bereik je door te oefenen met je zintuigen en elementen waardoor je leert alles op hetzelfde moment waar te nemen. Deze bewuste staat maakt het mogelijk in Shunya (state of silence) te leven: een complete stilte waarin alles een is. Oftewel non-dualiteit.

In deze Sat Nam Rasayan Introductie Workshop leer je:

  • De 5 dogma´s waarop SNR gebaseerd is
  • Hoe je in een Neutrale Staat komt en blijft
  • Werken met je zintuigen in de ‘Sensitive Space’ en hoe je van daar uit kunt healen
  • Het bestaan van de Sacred Space
  • Hoe het voelt om te healen vanuit een meditatieve staat en geheald te worden

Wie is Jeanine van der Vlies / Sachdhyan Kaur (1973):
Jeanine (Sachdhyan Kaur) begon al op zeer jonge leeftijd (5 jaar) met mediteren en ‘stil zijn’. Zo leerde zij dat in de Stilte de antwoorden liggen. Zij heeft altijd geloofd in de kracht van taal en klank en het manifestatievermogen van gedachtenkracht en visualisatie vanuit een staat van Stilte. Dit komt mede naar voren in haar werk als Integratief Hypno- en Psychotherapeut en SNR Healer.
In 2009 kwam zij in aanraking met Sat Nam Rasayan Healing. Ze is KRI gecertificeerd Kundalini Yoga & Meditatie lerares en geeft les sinds 2010. Op dit moment is zij Sat Nam Rasayan Lerares in Opleiding. Jeanine heeft haar eigen praktijk voor Sat Nam Rasayan Healing, Therapie en Energetische Space Clearing genaamd Shine Company, met een brede internationale clientèle.
Naast het opvoeden van haar twee dochters, ziet zij het healen en mensen helpen zichzelf te helpen als doel van haar komst op aarde. Door haar verhoogd intuitief vermogen is zij in staat mensen ‘te lezen’ en te zien wie ze in de kern zijn en hoever ze daar vanaf staan. Haar hogere intentie is het dan ook om clienten/studenten zich te laten openen, in hun kracht te zetten en hen te begeleiden naar hun ware ‘ik’, zodat ze vanuit hun volledige potentie kunnen leven en ‘Shinen’.

Drs. Jeanine van der Vlies  www.shinecompany.nl

Deelnemers aan de workshop kunnen een individuele healing & reading sessie boeken op 30 november voor aanvang of na afloop van de workshop. De sessie duurt 45 minuten en kost 65 euro. Tijdstip in overleg, mail naar info@shinecompany.nl

 


juli, 2024

Op onze nieuwsbrief abonneren

X