Ten Bodies - thema nieuwe lessenserie

Vanaf 8 januari 2018 start de lessenserie over de “Ten Bodies”, waarin we tot de zomervakantie aandacht geven aan de volgende 10 aspecten van onze psyche: Soul body, Negative mind, Positive mind, Neutral mind, Physical Body, Arc-line (Halo), Aura, Pranic Body, Subtle Body en Radiant Body.

10 bodiesWe denken dat we maar 1 lichaam hebben; we identificeren ons met het fysieke lichaam. In de Kundalini Yoga wordt ervan uitgegaan dat we 10 lichamen hebben: 1 fysiek, 3 mentale en 6 energetische lichamen. Ieder lichaam stelt ons in staat  een bepaalde kwaliteit of waarde te leven. Als het betreffende lichaam niet sterk genoeg is wordt een vervorming van deze kwaliteit uitgedrukt. Met specifieke kundalini yoga meditaties en kriya’s (oefenseries) kan je de 10 lichamen versterken en in balans brengen, zodat je volledige potentieel tot je beschikking is. Ook werk je aan je fysieke gezondheid, want ziektes manifesteren zich eerst in de energetische lichamen. Door meer thuis te raken in je verschillende lichamen ben je in staat jezelf te geven wat je nodig hebt om de balans te herstellen. Lees meer over de Ten Bodies op de 3HO website.

Elk van de 10 lichamen vormt een aspect van het groeiproces dat ons leven is. Ondersteunend daarbij is het systeem van yogische numerologie. Cijfers maken de ordening van krachten in het Universum zichtbaar. Met behulp van de numerologie kan je jouw bestemming / pad en eigenheid verhelderen. Op basis van je geboorte datum kan je een code berekenen die inzicht geeft in jouw uitdagingen en sterke punten. Dit kan je helpen om te herkennen welke body aandacht nodig heeft om meer afgestemd te raken op je Hogere Zelf. Klik hier voor de berekening en ontvang een advies voor een yoga beoefening op maat voor jou.

Kijk hier voor de lestijden en om je in te schrijven voor de nieuwe lessenserie. Wil je liever eerst een proefles volgen of (voor een beter beeld) 3 kennismakingslessen doen? Geef je dan op via deze link.

 

Reacties

april, 2024

Op onze nieuwsbrief abonneren

X