Pauri 4 en 5 - voor voorspoed en succes

Pauri 4 van de Japji helpt als je vast zit in het idee van tekort, armoede of schaarste. Guru Nanak leert ons in deze pauri dat het Universum goed voor ons zorgt en ons alles geeft wat we nodig hebben. De hele schepping is een cadeau en de grootste gave is om als mens geboren te worden en je bewustzijn te ontwikkelen. Ik voel me dagelijks dankbaar voor dit leven, de yoga te kunnen delen en moeder te zijn van 2 mooie kinderen. Er is zo veel om dankbaar voor te zijn en het Universum beantwoordt dankbaarheid door nog meer te geven.

Bij voorspoed denk je misschien aan geluk, gezondheid en succes of rijkdom. Als je het pad van je bestemming volgt bloei je op. Ieder van ons heeft iets unieks om te delen in de wereld. Wat je met hart en ziel doet kan alleen maar leiden tot succes. Alles wat je nodig hebt om je bestemming te bereiken komt dan naar je toe. Soms in een andere vorm dan je had verwacht, bijvoorbeeld in de vorm van een les die je hebt te leren.

Volgens Yogi Bhajan is voorspoed de staat waarin je je Hogere zelf bent. Als je je Ware zelf vibreert komt alles wat je nodig hebt naar je toe. Voorspoed is een soort “wind mee” gevoel. Je hoeft er niet voor te vechten of trucs uit te halen. Open je en geloof dat je het verdient.

Vorige week deden we de Opportunity and green energy set. Deze oefenserie opent je hart en versterkt je vermogen om kansen / mogelijkheden aan te trekken. Je ontwikkelt het bewustzijn van voorspoed vanuit je hart centrum. Hoe meer je je opent, hoe meer je kan aantrekken. Als je wil werken met de vierde pauri vind je op de Spotify playlist een langzame versie van Snatam kaur (11 repetities).

Deze week is de les geïnspireerd op Pauri 5 van de Japji. Deze pauri brengt succes en helpt als je vastzit in een gevoel van falen. We doen de Nabhi kriya (3HO filmpje) om je navelpunt (derde chakra) te versterken. Dat geeft je zelfvertrouwen, moed, wilskracht en doorzettingsvermogen – nodig om de succesvol te zijn. We doen daarna nog de Sobagh Kriya voor rijkdom. Als je wil werken met de vijfde pauri vind je op de Spotify playlist een langzame versie van Snatam kaur (11 repetities).

In de week van 24 t/m 28 februari is er een aangepast lesrooster ivm de voorjaarsvakantie. Er is dan alleen les op maandag 24 feb om 9.30 uur en om 19.30 uur en op woensdag 26 feb om 20.30 uur. Deze lesweek is niet meegerekend in je lesgeld. Je kunt deze lessen als inhaalles gebruiken of als extra les.

We beginnen de voorjaarsvakantie met een Kundalini Mantra avond met live muziek op 23 feb om 19.30 uur.

 

Reacties

mei, 2024

Op onze nieuwsbrief abonneren

X