Hormoonyoga

 

Hormoonyoga in Yogacentrum Suniya, met Wasso Nelissen.

Wekelijkse les, iedere woensdag van 18.45 tot 20.15 uur en workshops op 4 april en 26 juni 2020.

Vrouwen hebben zeer specifieke behoeften en ondergaan uitdagende levensfasen, vooral wanneer de veranderingen gerelateerd zijn aan en beïnvloed worden door hormonen die een effect hebben op de psyche en het fysieke lichaam.

Met hormoon-yogatherapie wordt het vrouwelijke hormonale systeem ondersteund om deze hormonen weer in balans te brengen tijdens de verschillende fasen van het leven van een vrouw. De speciale serie Hormoon Yoga oefeningen zijn ontwikkeld door de Braziliaanse Dinah Rodrigues. Het is een unieke en natuurlijke methode die speciaal ontworpen is om de hormonale gezondheid te harmoniseren en te reactiveren.

De combinatie van fysieke oefeningen met ademhaling, elementen van klassieke Hatha Yoga, Kundalini Yoga en Tibetaanse energiecirculatietechniek zijn speciaal aan het vrouwelijk lichaam aangepast met een uitgebalanceerd en helend effect. Anti-stress oefeningen en Yoga Nidra krijgen bijzondere aandacht om stress te verminderen en te voorkomen, wat resulteert in diepe ontspanning en verruiming van het zelfbewustzijn van het individu.

Hormoon yoga kan helpen bij symptomen van de menopauze, voortijdige menopauze, menstruatiestoornissen, PMS, PCOS, eierstokcyste, myoma’s, vruchtbaarheidsproblemen, laag libido, onbalans van de schildklier.

Wekelijkse lessen in Yogacentrum Suniya in Wageningen op woensdag 18.45 – 20.15 uur. Boek hier 3 kennismakingslessen voor 25 euro. Of schrijf je in voor de hele lessenserie tot aan de zomervakantie. De lessen starten op 8 januari 2020. Later instromen is mogelijk (je betaalt dan alleen voor de resterende lessen), vanaf februari alleen na het volgen van een privéles of workshop waarin de basistechnieken worden aangeleerd. Neem in dat geval contact op met mail naar info@wassonelissen.com.

Kijk voor meer informatie en aanmelding voor de workshops op Wasso’s website

 

mei, 2024

Op onze nieuwsbrief abonneren

X