Workshop Yoga & Klank

Inschrijven voor de workshop

Ontspanning en heling door yoga & klank.

21 februari 2015, 19.30 tot 22.00 uur.

Met Wilco de Bruijn, www.klankhuis.nl

In deze workshop wordt yoga gecombineerd met klank om diep te ontspannen en te genieten van je natuurlijke staat van zijn. Je ervaart de helende werking van de trilling van geluid.

Klankconcert MHet eerste deel van de workshop bestaat uit kundalini yoga oefeningen die je helpen fysieke spanning los te laten, de drukte in je hoofd te verminderen en je te openen. Je komt in een staat van bewustzijn waarin je de klanken nog meer toe kunt laten. Je aandacht is naar binnen gericht en je kunt beter waarnemen hoe je door de klanken wordt aangeraakt.

Het tweede deel van de workshop bestaat uit een klankconcert. Dit is een meditatief concert waar je als luisteraar ontspannen bij kunt gaan liggen.

Het water, waar je lichaam voor een groot deel uit bestaat, wordt door klank in trilling gebracht. Dit heeft een sterke invloed op je gehele systeem. Deze trillingen van stem en instrumenten in combinatie met de intentie van de speler(s) worden ervaren als een bad van klank en ontspanning. Wilco de Bruijn is één met de viool, hij speelt intuïtief en zijn ziel is verbonden met zijn spel. Daardoor word je door de klank in je essentie geraakt.

Je hoort de klanken van de viool, altviool, epinet en boventoonzang.

juni, 2024

Op onze nieuwsbrief abonneren

X