Cursus Voeding & Yoga

In zes lessen soepel naar een gezonde levensstijl!

Je lichaam is je tempel – wat je eet heeft invloed op je gezondheid, gemoed én bewustzijn. Ontspanning, beweging, voeding en een goede nachtrust zijn belangrijk voor je welbevinden. Mindfullness en yoga ondersteunen daarbij, maar thuis komt het er vaak niet van. Natuurlijk wil je goed voor je lichaam zorgen, om je fysiek en mentaal lekker te voelen. Waar te beginnen? Er zijn zo veel verschillende inzichten op voedingsgebied. Wat is goed voor jouw lichaam en geest? Vaak weet je wel wat er nodig is maar heb je een steuntje in de rug nodig om het ook echt te doen. Deze cursus van zes lessen in een periode van 10 weken helpt je om soepel over te stappen naar een gezonde levensstijl. Met natuurlijke, gezonde voeding en kundalini yoga. Deze levensstijl geeft je meer energie, je komt beter in balans en je gaat er stralend uitzien.

Natuurlijke en gezonde voeding maakt stralend!

In de cursus ga je op zoek naar een leefstijl die bij jou past. Je leert gezond, lekker en natuurlijker te eten. Je ontvangt praktische tips, lekkere recepten en een goed stappenplan. Je leert over suikers, vetten en granen. Je gaat proeven, ruiken, zien en doen. Elke week ga je in de cursus en thuis aan de slag met een nieuwe opdracht. In de groep deel je ervaringen en inspireer je elkaar om de uitdagingen aan te gaan. Stap voor stap verander je je eetgewoonten. Je winst: meer energie, genieten van gezond eten en er stralend uitzien.

kundalini yogaKundalini Yoga ontspant en geeft energie

Bewegen is een belangrijke sleutel om in balans te komen. In de cursus leer je eenvoudige yoga-oefeningen, die je stofwisseling en spijsvertering stimuleren. Je combineert  bewegingen met krachtige ademoefeningen, die energie geven en reinigend werken. Effectieve technieken helpen je te ontspannen en om te gaan met stress en emoties. Je wordt uitgedaagd om uit je comfortzone te stappen en je levendigheid en spontaniteit te ervaren. Ervaring met yoga is niet nodig, je past de oefeningen aan op jouw mogelijkheden. Kundalini Yoga is fun: rocking & rolling, twisting en stretching.

Mindful eten

Verrassend eenvoudig en effectief: leren eten met aandacht. Met mindful eten geniet je meer van eten, met alle zintuigen, zodat eten meer voldoening geeft. Dan is 1 koekje genoeg. Zonder oordeel onderzoek je eetgewoontes en ontdek je wat de echte behoefte is als je iets in je mond stopt.

Begeleiding door Gabie Kusters, voedingscoach en Rinske Frederiks, Kundalini-yogadocent.

Praktische informatie

Locatie:  Yogacentrum Suniya,  Haagsteeg 4, Wageningen

Cursus:

donderdag 9:30-11.30, lesdata: 17-3, 24-3, 7-4, 14-4, 21-4 en 28-4-2016

introductieles: 12 maart, 14.00 – 16.00 uur

De kosten voor zes lessen van 2 uur incl. eten, drinken en lesmateriaal zijn €149,00. Vergoeding door en aantal ziektekostenverzekeraars in de aanvullende polis. Betalen in termijnen is in overleg mogelijk. Wil je meer weten over de cursus bel dan Gabie: 06-41530715. Aanmelden via de website van Gabie.

 

 

mei, 2024

Op onze nieuwsbrief abonneren

X