Open dag Yogacentrum Suniya

Programma Open dag

Tijdens de open dag op zondag 22 januari van 13.00 tot 17.00 uur ben je welkom om kennis te maken met ons yoga aanbod en met de docenten die die lessen verzorgen. Kom meedoen met een les Kundalini yoga of Mannenyoga; maak kennis met Yin Yoga of Gentle Yoga.

13.00 – 13.45 uur Yin Yoga met Sophie Pietersen

14.00 – 14.45 uur Gentle Yoga met Paulien Borst

15.00 – 15.45 uur Kundalini Yoga met Rinske Frederiks

16.00 – 16.45 uur Mannenyoga met Ramón Eikenaar

Hieronder staat meer informatie over de programma onderdelen

Yin Yoga met Sophie Pietersen: Yin Yoga heeft een meditatief karakter. Je blijft 3-5 minuten in een houding, waardoor je in een staat van reflectie komt. Op deze manier geef je je lichaam de kans om ruimte te creëren. Ruimte voor innerlijke stilte. Je komt dieper in ontspanning. Een mooie uitnodiging om je grenzen te verkennen en te verleggen. De Yin Yogalessen worden gegeven op donderdagavond om 19.00 uur, gratis open les op 12 januari.

Kundalini Yoga met Rinske Frederiks: Kundalini yoga wordt wel de yoga van Bewustzijn genoemd. Dynamische oefeningen gecombineerd met krachtige ademtechnieken, mantra’s en meditaties maken je levensenergie wakker. Als de energie weer vrij kan stromen door je lichaam voel je je licht, energiek en klaar voor de uitdagingen van deze tijd. Rinske Frederiks geeft les op maandagochtend- en avond, woensdagavond en vrijdagochtend.

Gentle Yoga met Paulien Borst: Als je beperkt bent in je beweging, omdat je een blessure hebt, ziek of herstellend bent of ouder wordt, maar ook als je bijvoorbeeld last hebt van burn-out verschijnselen kan Gentle Yoga iets voor je betekenen. Je leert bewegen binnen je grenzen en die te verleggen of te accepteren. Lichamelijk brengt Gentle Yoga meer soepelheid. Door beweging, ademhalingsoefeningen en meditatie krijg je energie, rust en vertrouwen. In een Yogales komt ook je geest tot rust. Gentle Yoga kenmerkt zich onder andere door het tempo. De oefeningen zijn rustig, niet te lang en niet te zwaar. Gentle Yoga wordt gegeven vanuit de traditie van Kundalini Yoga, op donderdagochtend (gratis open les op 26 januari om 9.30 uur).

Mannenyoga met Ramón Eikenaar: Yoga voor mannen is een perfecte workout om te ontspannen, al je spieren te versterken en flexibeler te worden. In een groep van mannen je spirituele (innerlijke) kracht vinden en werken aan blokkades. Balans vinden tussen lichaam en geest, in een tijd waarin we vooral met ons hoofd bezig zijn. In mannenyoga (kundalini yoga) ben je bezig met kracht en coördinatie van je spieren, gewrichten, en het verdiepen van je ademhaling (long capaciteit vergroten). Ramón Eikenaar geeft Mannenyoga lessen op donderdagavond om 20.30 uur.

 

april, 2024

Op onze nieuwsbrief abonneren

X