Ervaringen met Kundalini Yoga

De les was voor mij een hele prettige eerste ervaring met Kundalini Yoga.
Ik was blij verrast door de krachtige oefeningen en de precisie. De uitwerking in mijn lijf was heerlijk, voelbaar als krachtige flexibiliteit,
heel volledig. Ik voelde me gewoonweg fantastisch en op een heerlijke manier moe. En heb er behoorlijke spierpijn van in mijn billen 😉
Mijn nieuwsgierigheid is gewekt!  Jolanda


Dank je wel weer voor een seizoen vol mooie, verrassende, warme, confronterende, mindful, uitdagende, leuke, spannende, opbouwende, ontspannende, levendige, kortom prachtige en leerzame yoga! Maaike


Dit jaar heb ik voor het eerst kennis gemaakt met de kundalini yoga.
Het is een bijzondere ervaring geworden.
De lessen bestaan uit oefeningen en meditaties. De oefeningen kunnen best pittig zijn.
Zelf ben ik nooit zo’n lenig persoon geweest en bovendien behoor ik tot de ouderen.
Gelukkig zijn er hulpmiddelen zoals kussentjes en bankjes die de uitvoering van de oefeningen kunnen vergemakkelijken.Je doet wat je kunt en je krijgt geen kritiek. Dat werkt prettig.
De andere component is de meditatie. Hier kan ik kort over zijn. Het werkt!
Ik voel mij meer ontspannen en meer in het nu. Minder getob over het verleden en de toekomst.
De kundalini yoga is aardser dan ik had gedacht. Zo was er bijvoorbeeld een les gewijd aan de stoelgang. Heel essentieel . Er zijn meer lichaamsfuncties aan de orde geweest en het was bijzonder leerzaam.
Rinske is een gedreven lerares. Zij houdt altijd een praatje om de les in te leiden en aarzelt niet om met voorbeelden uit haar eigen ervaring te komen. Zowel de positieve als de negatieve. Haar eerlijkheid is ontwapenend.
Kundalini yoga Wageningen is een plek om je thuis te voelen.


You and Kundalini yoga has changed my life – with no exaggeration- the way my body feels- far more flexible and shaped up, but even more importantly my mind is far more quiet and relaxed. I feel simply amazing, healthy and sexy (my husband’s best regards 😉 Yoga has become for me after years of practicing different streams not only weekly excercise but daily lifestyle. The best start of the day 🙂
And all that thanks to your positive vibes, great motivation and absolutelly fantastic location!
Thank you so much, I am very grateful.

Sat Nam,  Ivana


Ik heb heel erg genoten van de lessen, en ging met veel plezier vrijdag ’s ochtends naar je toe. Een vaste baken van rust in de week. Bedankt daarvoor, en voor de fijne sfeer die je creëert in je yoga-studio. Evelien


december, 2017

1dec19:30- 22:00Klankconcertkristallen klankschalen en stem

Je bent welkom voor een proefles

Volg ons op Facebook!

FacebookFacebook

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail